Bardahl

BARDAHL

Al meer dan 60 jaar streeft het gepassioneerde team van Bardahl naar het ontwikkelen van hoogwaardige additieven en onderhoudsproducten. De pioniersgeest van het merk werd geboren in de jaren 1930, toen ingenieur Ole Bardahl van Noorwegen naar de Verenigde Staten emigreerde.
In 1939 perfectioneerde hij in Seattle het revolutionaire principe van smering, gebaseerd op het fenomeen van polarisatie. Deze baanbrekende ontwikkeling resulteerde in een beschermende film die diende als anti-wrijving, anti-slijtage en anticorrosielaag, geschikt voor elk mechanisch systeem.

De ongeëvenaarde efficiëntie van Bardahl's formule werd al snel opgemerkt, waar zelfs het Amerikaanse leger het product tijdens de Tweede Wereldoorlog in hun militaire uitrusting gebruikte. Vanaf 1954 verschenen Bardahl-producten in Frankrijk, waar ze een breed scala aan sectoren bedienden, waaronder de automobielindustrie, industrie, landbouw en doe-het-zelfsector.

Vandaag de dag worden Bardahl-producten verkocht in meer dan 90 landen, waarbij het merk wereldwijd bekend staat om zijn innovatie en toewijding aan uitmuntendheid in prestatie.

«For a world without friction» Ole Bardahl

Lees meer

MisterOil helpt jou

snel het juiste type smeermiddel vinden

Smeermiddelen

Zoek & vind op een eenvoudige manier het geschikte product dankzij duidelijke filters

Additieven

Op zoek naar een additief? Dankzij duidelijke filters vind je makkelijk het geschikte product

Professional?

Heb je een btw nummer?
  • Ontdek jouw voordelen op maat! 

Meer informatie  

Registreer mij als pro

Merken

Elk merk heeft zijn eigen sterkte

Daarom is het aanbod van MisterOil zeer uitgebreid. Zo kan iedereen een geschikt product vinden, aangepast aan de behoefte van het voertuig!

Ontdek de merken
Merken

Additieven

Additieven = Toevoegingen

Door het gebruik van additieven verklein je de kans op technische ongemakken.
DUS -> Additieven zijn vitaminen voor je auto & zonder additieven wordt hij ziek.

Ontdek het aanbod
Additieven