De lente komt er aan! Tijd voor het onderhoud van je tuin

De zon verlicht de ochtenden, de temperaturen stijgen, de vogeltjes fluiten en de tuin staat in bloei. Het ideale moment om je tuinmachines uit hun verdiende winterslaap te halen voor een onderhoudsbeurt.

Wil je grasmaaier soepel laten draaien voor dat perfecte gazon? De ultieme kracht uit je bosmaaier halen om die hardnekkige struiken nog maar eens te lijf te gaan? De ketting van je kettingzaag of de messen van je heggenschaar smeren? Ook hiervoor moet je bij MisterOil zijn!

Olie verversen :

Net zoals bij de motor van je wagen dien je de olie van je gras- of zitmaaier, tuinfrees, kettingzaag of bosmaaier tijdig te verversen. Zo zorg je ervoor dat de motor soepel blijft draaien en de optimale prestaties blijft leveren.

De Bardahl Starter Kit Grasmachine (9355BE) 5W30 is de ideale starterkit voor je 4-takt tuinmachine! Het bevat 2 bussen 4T olie 5W30, 1 bus benzinestabilisator additief, 1 lege oliekan voor de gebruikte olie en 1 afvoerspuit.

Met de Castrol Garden 2T en Castrol Garden 4T verhoog je de betrouwbaarheid van je tuinmachines.

Smeren :

De bewegende onderdelen van alle knip- en snijmachines vragen ook om de nodige aandacht. Mits een goede smering verlaag je het verbruik en verzeker je een goede, langdurige werking.

Gebruik de Bardahl Promo Pakket Heggenschaar (9197BE) voor het reinigen en smeren van je heggenschaar. Je kettingzaag smeer je dan weer perfect met onze kettingzaagoliën.

Reinigen :

Verwijderen van vuil, beschermen tegen roest en losmaken van vastzittende onderdelen doe je met de universele smeer- en reinigingssprays van WD40, Valvoline en Castrol.

En tot slot reinig je je groene vingers ook nog snel even met de Bardahl Handzeep Microkorrels Creme (4434V) of Permatex Fast Orange Hand Reiniger!

MisterOil helpt jou

snel het juiste type smeermiddel vinden

Smeermiddelen

Zoek & vind op een eenvoudige manier het geschikte product dankzij duidelijke filters

Additieven

Op zoek naar een additief? Dankzij duidelijke filters vind je makkelijk het geschikte product

Professional?

Heb je een btw nummer?
  • Ontdek jouw voordelen op maat! 

Meer informatie  

Registreer mij als pro

Merken

Elk merk heeft zijn eigen sterkte

Daarom is het aanbod van MisterOil zeer uitgebreid. Zo kan iedereen een geschikt product vinden, aangepast aan de behoefte van het voertuig!

Ontdek de merken
Merken

Additieven

Additieven = Toevoegingen

Door het gebruik van additieven verklein je de kans op technische ongemakken.
DUS -> Additieven zijn vitaminen voor je auto & zonder additieven wordt hij ziek.

Ontdek het aanbod
Additieven