Total

TOTAL

De Groep Total, die in 1924 werd opgericht om Frankrijk in staat te stellen een hoofdrol te spelen in het grote olie- en gasavontuur, heeft altijd een authentieke pioniersgeest gehad. Zij heeft enkele van de meest productieve velden ter wereld ontdekt. Haar raffinaderijen hebben steeds gesofistikeerdere producten voortgebracht en haar uitgebreid distributienetwerk heeft een steeds uitgebreider dienstenpakket ontplooid.

Vandaag is de internationale groep Total de op vier na grootste beursgenoteerde internationale petroleummaatschappij ter wereld. Meer dan 97.000 werknemers en meer dan 130 nationaliteiten vertegenwoordigen het personeelsbestand.

Total Lubricants biedt een breed gamma producten aan dankzij de gediversifieerde marktsegmenten (automobiel, industriële markt, scheepvaart) en de associatie van meerdere toepassingen (motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistoffen, metaalbewerking, witte oliën, hydraulische & remvloeistoffen).

Total-producten voldoen aan internationale specificaties en industriële eisen met internationale partnerschappen, waaronder de motorsport. Total Lubricants is een belangrijke sponsor in Formule 1, WRC, Moto GP, Endurance en Rally Raid. Er wordt sterk geïnvesteerd in het recyclageproces van gebruikte oliën in samenwerking met Veolia en Osilub in Frankrijk. 

Quartz: keep your engine younger for longer!

Lees meer

MisterOil helpt jou

snel het juiste type smeermiddel vinden

Smeermiddelen

Zoek & vind op een eenvoudige manier het geschikte product dankzij duidelijke filters

Additieven

Op zoek naar een additief? Dankzij duidelijke filters vind je makkelijk het geschikte product

Professional?

Heb je een btw nummer?
  • Ontdek jouw voordelen op maat! 

Meer informatie  

Registreer mij als pro

Merken

Elk merk heeft zijn eigen sterkte

Daarom is het aanbod van MisterOil zeer uitgebreid. Zo kan iedereen een geschikt product vinden, aangepast aan de behoefte van het voertuig!

Ontdek de merken
Merken

Additieven

Additieven = Toevoegingen

Door het gebruik van additieven verklein je de kans op technische ongemakken.
DUS -> Additieven zijn vitaminen voor je auto & zonder additieven wordt hij ziek.

Ontdek het aanbod
Additieven